Koude voorgerechten
|
|
|
| Mandje stokbrood met kruidenboter |
€ |
3,75 |
| Kipsalade met fruit en een frisse witte portdressing |
€ |
9,00 |
| Griekse feta salade met tomaat, komkommer, feta, olijven en ui |
€ |
9,50 |
| Garnalencocktail in een romige whiskysaus |
€ |
11,00 |
| Carpaccio "de Mensa" met sla, pijnboompitten en een dressing van de chef-kok |
€ |
11,00 |
| Gerookte zalm op een bedje van sla met toast en kruidenboter |
€ |
12,00 |
| Robin Hood plate een combinatie van garnalencocktail, kipsalade, carpaccio en gerookte zalm |
€ |
14,45 |
| |
|
|
Warme voorgerechten
|
|
|
| Geitenkaas croquettes met honing-mosterddressing |
€ |
8,50 |
| Gevuld flensje met spinazie en pasta in sinaasappelsaus |
€ |
9,00 |
| Gebakken champignons met spek en ui, met brie gegratineerd |
€ |
9,00 |
| Gefrituurde en gepaneerde brie geserveerd met cranberrysaus en een heerlijke salade |
€ |
9,50 |
| Inktvisringen met knoflooksaus |
€ |
11,00 |
Soepen
|
|
|
| Franse uiensoep vegetarisch |
€ |
6,50 |
| Tomatensoep vegetarisch |
€ |
6,50 |
| Soep van de dag |
€ |
6,50 |