Koude voorgerechten
|
|
|
Mandje stokbrood met kruidenboter |
€ |
3,75 |
Kipsalade met fruit en een frisse witte portdressing |
€ |
9,00 |
Griekse feta salade met tomaat, komkommer, feta, olijven en ui |
€ |
9,50 |
Garnalencocktail in een romige whiskysaus |
€ |
11,00 |
Carpaccio "de Mensa" met sla, pijnboompitten en een dressing van de chef-kok |
€ |
11,00 |
Gerookte zalm op een bedje van sla met toast en kruidenboter |
€ |
12,00 |
Robin Hood plate een combinatie van garnalencocktail, kipsalade, carpaccio en gerookte zalm |
€ |
14,45 |
|
|
|
Warme voorgerechten
|
|
|
Geitenkaas croquettes met honing-mosterddressing |
€ |
8,50 |
Gevuld flensje met spinazie en pasta in sinaasappelsaus |
€ |
9,00 |
Gebakken champignons met spek en ui, met brie gegratineerd |
€ |
9,00 |
Gefrituurde en gepaneerde brie geserveerd met cranberrysaus en een heerlijke salade |
€ |
9,50 |
Inktvisringen met knoflooksaus |
€ |
11,00 |
Soepen
|
|
|
Franse uiensoep vegetarisch |
€ |
6,50 |
Tomatensoep vegetarisch |
€ |
6,50 |
Soep van de dag |
€ |
6,50 |