Keuze menu A € 28,50
Voorgerechten
- Mandje Stokbrood met kruidenboter
 - Gemende sla met gerookte zalm, tomaat en mosterdbasilicumdressing
 - Kipsalade met vers fruit en fris witte portdressing
 - Gevulde flensje met spinazie en pasta in sinaasappelsaus
 - Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
 
Hoofdgerechten
- Kip picasso met fruitcocktail,paprika, prei en noten in sinaasappelsaus
 - Wienersnitzel met gebakken champignons, ui en spek of met satésaus
 - Spies van varkenshaas en kipfilet met champignons, ui, spek en champignonsaus
 - Vispakketje van de BBQ, tilapiafilet met citroen en verse kruiden gestoomd in folie op de BBQ
 - Escalope a la Moutarde, kipschnitzel met mosterd, crème fraiche en gebakken champignons
 
Nagerechten
- Dame Blanche, vanilleroomijs met warme chocoladesaus
 - Coupe Tropical van vers fruit met vanilleroomijs en slagroom
 - Bananasplit, verse banaan met vanilleroomijs en chocoladesaus
 - Warm appelgebak met ijs en slagroom
 
Keuze menu B € 32,95
Voorgerechten
- Geitenkaassalade, verse gemengde salade met geitenkaas
 - Salade Griekse stijl met tomaat, komkommer, feta, olijven en ui
 - Garnalencocktail in een romige whiskysaus op een bedje van sla en fruit
 - Gebakken champignons met spek en ui, met brie gegratineerd
 - Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
 
Hoofdgerechten
- Spareribs met BBQ saus
 - Gebakken zalmfilet in tomaat-basilicumsaus
 - Robin Hood Trio, biefstuk, varkenshaas en kipfilet
 - Hollandse biefstuk met champignons, uien, spek en champignonroomsaus
 - Gebakken kabeljauwfilet met tomatensaus
 - Vegatarisch schotel, gevulde flensjes met spinazie, pasta, gebakken brie, feta, gevulde courgette, champignons en fruitsalade
 
Nagerechten
- Robin Hood Special, gebakken appeltjes, vanilleroomijs, karamelsaus en slagroom
 - Tiramisu met vanilleroomijs en slagroom
 - Bananenfoster, gekarameliseerde banaan met bananenroomijs en slagroom
 - Warm appelgebak met ijs en slagroom
 
Keuze menu C € 38,95 (mag gecombineerd worden met menu A en B)
Voorgerechten
- Carpaccio de Menza met een dressing van de kok, pijnboompitten en sla
 - Gerookte zalm op een bedje van sla met toast en kruidenboter
 - Robin Hood plate, carpaccio, garnalencocktail, gerookte zalm en kipsalade
 - Gefrituurde en gepaneerde brie en geitenkaas croquettes met honing-mosterdsaus
 - Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
 
Hoofdgerechten
- Tournedos met spekjes, ui, champignongs en bordelaisesaus
 - Mixed grill, varkensfilet, ossenhaas, kipfilet en spies van varkenshaas
 - Robin Hood Vleescombinatie, ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en whiskyroomsaus
 - Robin Hood Viscombinatie, gebakken zalmfilet, kabeljauwfilet, gamba's en tomaten-basilicumsaus
 - 3 slibtongetjes met ravigottesaus
 - Stukjes ossenhaas met gorgonzolasaus
 - Entrecote met kruidenboter, spek en ui
 - Ossenhaas, gemarineerde in knoflookmarinade met pepersaus
 
Nagerechten
- Café Glacé met vanille-ijs, mokka-karamelsaus, slagroom en walnoten
 - Frisse sorbet, 3 frisse sorbet ijssoorten en slagroom
 - Tiramisu met vanilleroomijs en slagroom
 - Warm appelgebak met ijs en slagroom