Keuze menu A € 28,50
Voorgerechten
- Mandje Stokbrood met kruidenboter
- Gemende sla met gerookte zalm, tomaat en mosterdbasilicumdressing
- Kipsalade met vers fruit en fris witte portdressing
- Gevulde flensje met spinazie en pasta in sinaasappelsaus
- Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
Hoofdgerechten
- Kip picasso met fruitcocktail,paprika, prei en noten in sinaasappelsaus
- Wienersnitzel met gebakken champignons, ui en spek of met satésaus
- Spies van varkenshaas en kipfilet met champignons, ui, spek en champignonsaus
- Vispakketje van de BBQ, tilapiafilet met citroen en verse kruiden gestoomd in folie op de BBQ
- Escalope a la Moutarde, kipschnitzel met mosterd, crème fraiche en gebakken champignons
Nagerechten
- Dame Blanche, vanilleroomijs met warme chocoladesaus
- Coupe Tropical van vers fruit met vanilleroomijs en slagroom
- Bananasplit, verse banaan met vanilleroomijs en chocoladesaus
- Warm appelgebak met ijs en slagroom
Keuze menu B € 32,95
Voorgerechten
- Geitenkaassalade, verse gemengde salade met geitenkaas
- Salade Griekse stijl met tomaat, komkommer, feta, olijven en ui
- Garnalencocktail in een romige whiskysaus op een bedje van sla en fruit
- Gebakken champignons met spek en ui, met brie gegratineerd
- Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
Hoofdgerechten
- Spareribs met BBQ saus
- Gebakken zalmfilet in tomaat-basilicumsaus
- Robin Hood Trio, biefstuk, varkenshaas en kipfilet
- Hollandse biefstuk met champignons, uien, spek en champignonroomsaus
- Gebakken kabeljauwfilet met tomatensaus
- Vegatarisch schotel, gevulde flensjes met spinazie, pasta, gebakken brie, feta, gevulde courgette, champignons en fruitsalade
Nagerechten
- Robin Hood Special, gebakken appeltjes, vanilleroomijs, karamelsaus en slagroom
- Tiramisu met vanilleroomijs en slagroom
- Bananenfoster, gekarameliseerde banaan met bananenroomijs en slagroom
- Warm appelgebak met ijs en slagroom
Keuze menu C € 38,95 (mag gecombineerd worden met menu A en B)
Voorgerechten
- Carpaccio de Menza met een dressing van de kok, pijnboompitten en sla
- Gerookte zalm op een bedje van sla met toast en kruidenboter
- Robin Hood plate, carpaccio, garnalencocktail, gerookte zalm en kipsalade
- Gefrituurde en gepaneerde brie en geitenkaas croquettes met honing-mosterdsaus
- Soep naar keuze (tomatensoep of uiensoep)
Hoofdgerechten
- Tournedos met spekjes, ui, champignongs en bordelaisesaus
- Mixed grill, varkensfilet, ossenhaas, kipfilet en spies van varkenshaas
- Robin Hood Vleescombinatie, ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en whiskyroomsaus
- Robin Hood Viscombinatie, gebakken zalmfilet, kabeljauwfilet, gamba's en tomaten-basilicumsaus
- 3 slibtongetjes met ravigottesaus
- Stukjes ossenhaas met gorgonzolasaus
- Entrecote met kruidenboter, spek en ui
- Ossenhaas, gemarineerde in knoflookmarinade met pepersaus
Nagerechten
- Café Glacé met vanille-ijs, mokka-karamelsaus, slagroom en walnoten
- Frisse sorbet, 3 frisse sorbet ijssoorten en slagroom
- Tiramisu met vanilleroomijs en slagroom
- Warm appelgebak met ijs en slagroom